Astrolofonen er en udløber af "Den astrologiske avis", der blev startet i 1990 på TELEDATA. Teknikken dengang var ret primitiv, og da det endnu ikke var så almindeligt med modem etc., så holdt projektet ikke mere end ½ års tid. Alt for meget arbejde uden penge! Men vi udviklede en række astrologiske teknikker, hvoraf nogle af dem er gået videre til ASTROLOFONEN, som for tiden kun koster 3,- kr/min (politisk dikteret), men prisen vil hen ad vejen stige til 4,- kr/min. Når du ringer, vil voice-responsanlægget læse en menu højt, så at du kan vælge den rubrik, du ønsker.
Vi har ansvar for rubrikken øjeblikshoroskopet, som er en speciel astrologisk teknik, der især har stor udbredelse i Indien og andre lande i Østen. Tydningsteknikken ligger tæt på de berømte palmeblads-horoskoper, som du måske har hørt om. De andre rubrikker varetages af andre astrologer.

Da ASTROLOFONEN er en telefonservice, bliver du spurgt om dit postnummer, fordi horoskopet skal beregnes for dit opholdssted. Et sådant horoskop fungerer som et slags "orakel" og kan ofte på en forbløffende præcis måde beskrive klientens situation. Endvidere er et sådant horoskop velegnet til forudsigelser. Men det siger naturligvis sig selv, at uanset hvor meget umage man gør sig i udarbejdelsen af en astrolofon-tekst, så vil et besøg hos en rigtig astrolog være langt mere givende - men det koster jo også mere end 3 kr/min.